Home

Mr. A.F.L. Fiolet

Adres

Beroepsuitoefening

Opleiding

Gereserveerd

Gereserveerd

Gereserveerd

Links

Contact

Het kantoor van Mr. A.F.L. Fiolet is gevestigd
 
Dolderseweg 30
3712 BR Huis ter Heide  (Ut)
 
telefoon  030-6931198
fax         030-6931973
email      anton.fiolet@planet.nl
website   www.fiolet.net
Routebeschrijving
 
Vanaf de A28 (Utrecht-Amersfoort) neemt u afslag 3 Den Dolder/Zeist-oost en gaat u aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten
- als u uit Utrecht komt rechtsaf naar Den Dolder;
- als u uit Amersfoort komt linksaf naar Den Dolder.
Bij de eerstvolgende verkeerslichten (rechts opslagterrein van Rijkswaterstaat) gaat u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten (rechts MacDonalds drive-in) gaat u rechtdoor; u rijdt op de N238 en dit is de Dolderseweg. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (180 graden rechtsaf terugdraaien; links is alleen de toegang naar vliegbasis Soesterberg) de parallelweg op. Direct links is huisnummer 30.
 
Vanuit Amsterdam en Hilversum rijdt u via de A1 (Amsterdam-Amersfoort) bij het knooppunt Eemnes naar de A27 (Almere/Hilversum-Utrecht) en neemt u na ongeveer 7 km de afslag Bilthoven/Maartendsijk. Boven aan op de rotonde gaat u linksom naar de afslagf Bilthoven/Soest waar u dan rechtsaf over de N234 rijdt naar Bilthoven en Soest. Bij de eerstvolgende verkeerslichten (rechtsaf Bilthoven, linksaf Berg en Bosch) gaar u rechtdoor. U rijdt dan verder over de N234 (Soesdijkse (straat)weg) tot aan de eerstvolgende rotonde. Op de rotonde gaat u rechtsaf via de N238 (Dolderseweg) naar Den Dolder/Zeist. U volgt de N238 (eerste afslag naar links is de golfbaan Lage Vuursche, tweede afslag naar links is de W.A. Hoeve en daarna de afslag naar rechts is naar Den Dolder). De N238 is dan inmiddels de Nieuwe Dolderseweg en u volgt de weg onder het spoorwegviaduct en voorbij de verkeerslichten (alleen linksaf naar industriegebied). Er komt dan nog een voetganger/fietsersoversteek en een kruispunt (rechtsaf naar Den Dolder, linksaf naar wonen en industrieterrein); de N238 heet dan inmiddels weer Dolderseweg. U rijdt rechtdoor naar de volgende verkeerslichten en daar moet u linksaf voorsorteren. Bij groen licht linksaf over de kruising en daarna gelijk weer rechtsaf de parallelweg op. Direct links is huisnummer 30.
 
Vanuit Zeist rijdt u naar het einde van de Boulevard (richting Shell-station) en gaat u bij de verkeerslichten linksaf naar Den Dolder. Bij de eerstvolgende verkeerslichten (rechts opslagterrein van Rijkswaterstaat) gaat u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten (rechts MacDonalds drive-in) gaat u rechtdoor; u rijdt op de N238 en dit is de Dolderseweg. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (180 graden rechtsaf terugdraaien; links is alleen de toegang naar vliegbasis Soesterberg) de parallelweg op. Direct links is huisnummer 30.
 
Vanuit Utrecht rijdt u via de Berenkuil naar De Bilt. Voorbij het VanderValk restaurant/hotel gaat u bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf in de richting van Soesterberg/Amersfoort; u rijdt nu over de N237, de Amersfoortseweg. Bij de volgende verkeerslichten (linksaf Bosch en Duin) gaat u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten (linksaf en rechtsaf Huis ter Heide) gaat u rechtdoor. Bij de direct daarop volgende verkeerslichten (links het "witte kerkje" en rechts voorbij de kruising MacDonalds drive-in) gaat u linksaf; u rijdt nu op de N238 en dit is de Dolderseweg. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (180 graden rechtsaf terugdraaien; links is alleen de toegang naar de vliegbasis Soesterberg) de parallelweg op. Direct links is huisnummer 30.